top of page
Поиск

І знову про кохання

Обновлено: 18 февр. 2020 г.

«Дарую книжці валентинку» - під такою назвою у міській публічній бібліотеці пройшла святкова акція, присвячена Дню святого Валентина. В ній прийняли активну участь учні початкових класів міських шкіл. Любов до книги і читання - це таке почуття, яке може наздогнати в будь-якому віці. Але, як то кажуть, чим раніше тим краще.

Для того, щоб привити дітям любов до книги, бібліотека проводить багато різноманітних заходів. Акція «Дарую книжці валентинку» - один з них.

Під час романтичної вечірки «Чарівні стріли Купідона» дітям було запропоновано відзначити улюблені книжки за допомогою різнокольорових сердечок. На допомогу дітлахам прийшли і герої популярного мультфільма – Мінні та МіккіМаус. Усі разом дарували книжкам валентинки, прийняли участь у веселих конкурсах та естафетах. Не обійшлося і без чаклунства. Адже на свято потрапила зла чародійка, яка хотіла знищіти любов і дружбу, а також зробити так, щоб усі назавжди забули про улюблені книжки.

Але дружба допомогла дітям перемогти злодійку, і відомі дитячі книги таки отримали святкові валентинки. Які ж книжки здобули сердечка від своїх читачів? Найбільше валентинок подарували таким виданням: «Красуня та Чудовисько», «Малий і Карлсон, що живе на даху» А.Ліндгрен, «Рататуй», «36 і 6 котів» Г.Вдовиченко, «Снігова королева» Г.Андерсен, «Знайомтесь: детектив Нишпорка»Г.Касдепке та книгам С. Гридіна «Федько у віртуальному місті», «Федько прибулець з інтернету». «Федько у пошуках Чупакабри».




8 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comentarios


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page