top of page
Поиск

Часи пройшли, роки минули, та ми героїв не забули


28 жовтня наша країна відзначає День визволення України від нацистських загарбників.

76 років минуло з часу визволення України. Для історії це небагато, а для людини – майже все життя. Кожна повоєнна річниця – це завжди і скорбота, і світлі почуття.

В цей знаменний день наша бібліотека разом з міською радою ветеранів вже більше як десять років вшановує світлу пам'ять про загиблих воїнів-визволителів. Ми низько вклоняємося та висловлюємо слова глибокої вдячності живим учасникам героїчних подій Другої світової війни.

На жаль, у зв’язку з впровадженням карантину, з метою запобігання розповсюдження COVID-19, масових заходів в стінах бібліотеки цього року не проводитиметься.

Та тимчасові обмеження не затьмарять пам'ять народу про подвиги наших визволителів. І найкраще, що ми можемо зробити для них – знати і пам’ятати, допомагати в міру своїх сил і можливостей.

З кожним роком ми все далі від тих буремних років, з кожним роком все менше і менше залишається з нами тих, хто подарував нашій Батьківщині таку жадану та довгоочікувану перемогу. Вони йдуть у вічність, залишаючи відвойовану землю на нас, і заповідають берегти її. Тому сьогодні наш обов’язок – бути гідними їхнього подвигу. Усіма своїми справами повернути мир, злагоду та суспільну гармонію нашій українській землі.

Шановні ветерани! Вітаємо вас з 76-річницею визволення України від нацистських загарбників. Бажаємо миру, довгих років життя, затишку в родинах, добробуту і благополуччя.

Зі святом вас!

24 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page