top of page
Поиск

Хай серце не втрачає доброту

В 1992 році Генеральна Асамблея ООН оголосила 3 грудня Міжнародним днем людей з інвалідністю. Це день сильних духом людей, котрі розуміють, що життя – безцінне, яким би воно не було.

З нагоди цього Дня до нас у гості завітали хлопці та дівчата з обласної молодіжної організації людей з інвалідністю «Ти не один». Молодь цього дружнього колективу, як ніхто інший, вміє радіти життю. Учасники святкового дійства разом з Ведучою, клоуном Стьопою та феєю Добротеєю складали рецепт гарного настрою. А складові цього рецепту – сміх, жарти, веселі усмішки, і найголовніше – компанія справжніх друзів! Хлопці та дівчата брали участь в аукціоні «Усмішка», за допомогою чарівного капелюха відповідали на жартівливі питання, грали у фанти, танцювали, веселилися та фотографувалися на згадку https://www.facebook.com/pg/Libsed/photos/?tab=album&album_id=2751597814891529 . А ще з подивилися відеоролик про давню дружбу бібліотеки та колективу молодіжної організації людей з інвалідністю «Ти не один» в бібліотеці» і виступали з творчими номерами, спеціально підготовленими до цього свята. Ніяке свято не обходиться без подарунків. Творчі подарунки підготували наші гості, а бібліотека привітала друзів з «Ти не один» відеолистівкою та солодощами.

Сподіваємось, що молодь із задоволенням згадуватиме наше свято щирості, доброти та гарного настрою. Та ми не прощаємося… До нових зустрічей під новорічною ялинкою!





32 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page