top of page
Поиск

Тих днів не стерти в пам’яті людській

26 жовтня в міській публічній бібліотеці відбувся урочистий захід, присвячений 74-й річниці визволення України від нацистських загарбників.

Друга світова війна… Вона чорною плямою завжди буде в історії людства. Наш народ мужньо пережив страхіття війни, витримав усі випробування і доклав величезних зусиль, аби наблизити бажану мить перемоги.

Час невблаганно забирає свідків подій найбільшої трагедії людства ХХ сторіччя. З кожним роком все менше і менше залишається ветеранів Другої світової. Але скільки б часу не пройшло, доки існує на своїй землі українська нація, 28 жовтня ми згадуємо і вшановуємо подвиг тих, хто віддав своє життя за мир на рідній землі, низько кланяємося ветеранам війни, підпільникам, працівникам тилу і висловлюємо глибоку повагу.

Для привітання ветеранів з нагоди свята до нас завітали секретар міської ради Марінич Е.Ю., начальник відділу департаменту масових комунікацій Мельниченко Г.Л., начальник відділу культури Сєвєродонецької міської ради Грачова Т.В. та голова міської ради ветеранів Корженко В.Ф., які привітали всіх ветеранів зі святом, побажали міцного здоров’я, довголіття і добробуту, святкового настрою і оптимізму, а також нагородили грамотами і цінними подарунками. Чудові квіти та концерт ансамблю хору «Надія» під керівництвом Чєпєлєва Ю.М. подарували присутнім святковий настрій. Подивіться тут https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2065463980171586&type=1&l=6f74b1eb9b


15 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page