top of page
Поиск

Такий знайомий та незнайомий Сєвєродонецьк


У кожної людини є своє улюблене місто. Цьому місту зовсім не обов’язково бути столицею. Воно може бути маленьким, тихим, але дуже рідним. Для нас – це Сєвєродонецьк. У ці травневі дні наше місто відзначає свій 87-йдень народження.

З цієї нагоди в міській публічній бібліотеці відбувся захід,на який була запрошена молодь з організації людей з інвалідністю «Ти не один». Разом з ведучою та міським привидом, який,як виявилося,живе на краю Сєвєродонецька в старій водонапірній башті, хлопці та дівчата відправилися в краєзнавчу експедицію, де дізналися дещо цікаве про таке, здавалося б, давно знайоме місто.

Гості бібліотеки зазирнули в далеке минуле Сєвєродонецька, віртуально пройшлися його вулицями та проспектами, побували в міському парку, на березі озера Чисте, в Льодовому палаці, відвідали сквери та площі. А ще позмагалися в вікторинах і конкурсах на знання рідного міста.Краще дізнатися про Сєвєродонецьк допомогли давні та сучасні фотографії міста, літературно-краєзнавча виставка «Сторінками рідного міста».На виставці були представлені всі видання краєзнавчої тематики, які збирали бібліотека протягом свого існування.

Дізнаватися щось нове та цікавепро такий знайомий Сєвєродонецьк можна ще досить довго, та наш захід, на жаль, закінчився. Залишається тільки сказати: «З днем народження, любе місто!»

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=Libsed&set=a.4235355629849066

22 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

コメント


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page