top of page
Поиск

Святкова акція до Дня міста

«Запрошуємо до Читай –City» - таку назву мав мобільний коворкінг, який проходив у рамках міської акції присвяченої 85 - річчю Сєвєродонецька – «Читати модно». Біля входу до міської публічної бібліотеки «виросло» невелике стилізоване містечко -Читай – City- простір для читання, позитиву та розваг.

У центрі бібліотечного міста розмістилися Літературний проспект, Дитячий майданчик та святкова пошта.

Юних читачів запрошували на дитячий майданчик мудра Книжкова фея та бешкетник Карлсон. Дітлахи з задоволенням збирали ягідки – запитання для варення, яке так любить веселий казковий герой. Разом з Книжковою феєю діти виконували завдання магічної книги та грали в гру – бродилку «Книжковими лабіринтами».

На Літературному проспекті також було чим зайнятися. Перехожих зустрічали книжкові виставки – презентації «Український бестселер – це сучасно!», «ПредпоЧИТАЙлучшее!», «Підлітковий портал».

Дорослі та молодь відповідали на літературні запитання та отримували книжки – подарунки з бібліотечної скрині.

Усі бажаючі мали нагоду прийняти участь у літературному голосуванні «ЗаЧтение!». Якому з носіїв інформації: друкованій книзі або її електронній версії віддають перевагу відвідувачі нашого містечка? За читання друкованих книг проголосувала більшість опитуваних.

Протягом заходу у «Читай – City» працювала святкова пошта. Дорослі, молодь та діти залишали побажання для улюбленого міста на святкові листівки, які із задоволенням опускали в нашу поштову скриню. Ось деякі з них: «Моє місто рідне, моє тополине чудо на пісках! З Днем народження! Молодій з кожним роком! Хочу бачити тебе зеленим – зеленим, з чудовими дорогами, чистими блакитними озерами, морем квітів, а головне, щоб люди тут відчували себе щасливими»; «Процветания, мирного неба, добрых счастливых жителей и мудрых правителей!».

Бібліотека приєднується до всіх побажань, які вже пролунали і ще будуть лунати для нашого улюбленого міста.

І нехай закінчилася літературна акція, наше бібліотечне містечко - міська публічна бібліотека запрошує мешканців міста до читання. Адже читати- модно!

https://www.facebook.com/pg/Libsed/photos/?tab=album&album_id=2369934966391151



57 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comentários


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page