top of page
Поиск

Сама рідна моя на землі!

Сьогодні в Україні відзначають – День матері. Щороку у другу неділю травня діти вітають своїх матусь зі святом та вручають подарунки. Офіційно це свято відзначають лише з 1999 року.

Утім широкої популярності у світі це свято набуло після утвердження в США. Першим його визнали у штаті Вірджинія, а через чотири роки президент Вудро Вільсон проголосив другу неділю травня національним святом присвяченим американським матерям. Слідом за США свято оголосили іще 85 країн.

Але не обійшлося і без заборон. Так, наприклад, у 1939 році радянська влада заборонила святкування Дня матері. І лише у роки Незалежної України з’явилась можливість мати день присвячений найріднішій людині на світі – матусі.

На День матері діти стараються зробити хоча б невеликий сюрприз свої найдорожчій людині. Зокрема це символічні подарунки та квіти, але головне не треба забувати, що найцінніший подарунок для мами – любов та увага її дітей.

Публічна бібліотека долучилася до святкування Дня матері, запропонувавши учням ЗОШ №12 майстер-клас з виготовлення святкової листівки в незвичній техніці печаті «Вітальна листівка для любої матусі». Як це відбувалося пропонуємо передивитися світлини https://www.facebook.com/pg/Libsed/photos/?tab=album&album_id=2351564368228211



10 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page