top of page
Поиск

Під знаком Зодіаку


Ось і закінчилися новорічні казкові свята, в які так хотілося помріяти, заглянути в майбутнє, але бажання спрогнозувати своє життя не залишають нас і хочеться знати наперед, що буде через тиждень, місяць, протягом року.

Тож чергове засідання слухачів жіночого клубу «ДА-МЫ!» ми присвятили знакам Зодіаку.

На зустрічі, завдяки легендам римської та грецької міфології, жінки познайомилися з історією виникнення та характерними особливостями знаків Зодіаку.

Щоб пізнати себе і розкрити свій внутрішній потенціал, людям багато допомагає природа. Знайомство з гороскопом друїдів, рекомендаціями астрологів, розкрило, яку особливість впливу мають світила на організм, характер і життєвий шлях людини.

Розмірковуючи над знаками долі, розуміючи своє місце в суспільстві, ми постійно живимо джерело впевненості в собі новими знаннями і виховуємо у себе такі риси характеру, щоб прожити щасливе життя. А заняття в жіночому клубі, обмін думками, знайомство з новими надходженнями літератури та періодичних видань, дають можливість повірити - якщо сміливо йти до своєї мети, то обов’язково отримаєш бажаний результат.



9 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

コメント


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page