top of page
Поиск

«ПОЕЗІЯ – ЦЕ ЗАВЖДИ НЕПОВТОРНІСТЬ...»

Що таке поезія? Диво поезії незбагненне і нерозгадане. Таїна народження вірша невідома та навряд чи коли й буде розгадана людством. Справжні вірші з’являються тоді, коли переломлюючись крізь свідомість поетів, линуть з зоряної безодні, щедро засіваючи наші душі світлом добра і любові.

29 вересня у міську публічну бібліотеку завітали столичні поети Юлія Бережко-Камінська – член Національної спілки письменників України і Всеукраїнської асоціації «Конгрес літераторів України» та Олександр Козинець – дипломант Всеукраїнського літературного конкурсу імені Григора Тютюнника та Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова». Ці два дуже різних поети дивовижно гармоніюють один з другим. Їх така несхожа поезія двома бурхливими потоками влилась в одну глибоку поетичну річку і обрушилась на слухачів.

Їх вірші – це як сповідь поетів, якийсь незабутній епізод з життя, неповторний опис важливих цінностей, переживань, почуттів, емоцій. Завдяки цьому слухачі відчули душу авторів, сприйняття їхнього світу.

На зустріч завітало чимало гостей та справжніх друзів і поціновувачів поезії. Прекрасним доповненням цієї зворушливої зустрічі став музичний супровід викладача, співачки музичного коледжу ім.Прокоф’єва – Щепетової Марини. Сольним виконанням привітали присутніх студенти: скрипачка Воронова Лілія та гітарист Фірюлін Ярослав. В цей день було багато поезії, музики, емоцій та приємних сюрпризів. Саме сюрпризом для поетів було виконання віночка з їх віршів учнями ВПУ № 92 – Скурідіної Дар’ї та Маркіна Назара, яке вилилося в чудове поетичне соло і розчулило гостей.

У рамках заходу відбулася презентація збірки «Невідворотне» Ю.Бережко-Камінської та познайомилися з новою серією поетичної тетралогії О.Козинця «Pin-код; ЗИМА, "Обвітрена весна», «Скибочки літа», «Тричі осінь», об’єднану чотирма сезонами рок, які автори подарували бібліотеці, а шанувальникам поезії ще й провели автограф і фотосесію.

Зустріч пройшла у теплій душевній атмосфері, не залишивши байдужим нікого з присутніх.




22 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page