top of page
Поиск

Подарунок українців з Канади

Хоча до Дня Святого Миколая, свята, яке приносить відчуття передноворічної атмосфери і всілякі приємні сюрпризи, залишається майже тиждень, але наша бібліотека приймала подарунки вже 12 грудня. І вручала їх неодноразовий лауреат «Коронації слова», сєвєродонецька письменниця Світлана Талан, яка виступила послом доброї волі від імені подружжя Наталії і Олександра Сидоренків – українців діаспори, що проживають у місті Торонто в Канаді. Бібліотека отримала в подарунок ряд видань українських письменників: романи «Ракурс», «Матусин оберіг», «Мы всегда были вместе» Світлани Талан; «Убити антиципатора» Еліни Заржицької і Ольги Рєпіної; «Новогодние истории» в співавторстві декількох українських авторів; чудові дитячі видання: «Китеня Тимко» Е.Заржицької в 6-и частинах із серії «Читаю сам» та збірник для дошкільнят «Вишиванка для сонечка», яку ретельно, з фантазією та любов’ю вкрили чарівними візерунками сучасні українські автори.

Сьогоднішня зустріч ще раз довела, що неважливо, де ти живеш і ким працюєш; на рідній землі чи в чужій країні. Якщо душа завжди воліє за Батьківщиною, зберігає в серці її культуру, мову, літературу, якщо людина працює на благо рідного народу, то ця людина і є справжнім патріотом.

Дякуємо подружжю Сидоренків і пані Світлані за подарунки і небайдужість. А маленьких та дорослих читачів запрошуємо до бібліотеки знайомитися з чудовими книжками!



25 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page