top of page
Поиск

ПЕРІОДИЧНІ ВИДАННЯ - « ІСТОРІЯ СВІТУ ЗА ОДНУ ДОБУ»

Наша бібліотека, яка звикла працювати в живому спілкуванні з читачами, мала цікаві плани і сподівання на весну та літо. Коронавірус нашкодив, проте ми швидко адаптувалися і почали працювати по-новому, щоб бібліотека залишалася невід’ємною частиною життя користувачів. Радіємо тому, що деякі обмеження вже знято.

Слухачі жіночого клубу «ДА – МЫ!» у засобах захисту, з додержанням усіх протиепідемічних норм, з бажанням прийшли на чергове засідання.

З метою інформування про нові надходження книг і періодичних видань слухачам був запропонований бібліофреш «Газети, журнали і книги для тих, хто любить читати і багато знати».

Для презентації та популяризації сектора літератури з мистецтва, бібліотекарі розповіли про рідкісні (від рукопису до сьогодення) вітчизняні та зарубіжні періодичні видання.

А наш сектор літератури з мистецтва для різних категорій читачів пропонує:

- Газети: «Культура і життя», «Українська музична газета», «Пенсионеру на заметку и не только»;

- Журнали: «Українська культура», «Пам’ятки України: національна спадщина», «Українська родина», «Життя і жінка», «Стена», «Ренессанс»;

- Для педагогів та організаторів шкільного дозвілля: «Шкільна бібліотека», «Виховна робота в школі», «Мистецтво в школі», «Позакласний час».

Слухачі жіночого клубу з задоволенням переглянули відеоматеріали наших земляків: композитора, члена Національної Спілки композиторів України – Олени Гончарук та Лауреата фестивалю «ПІСНІ НАРОДЖЕНІ В АТО» - Вячеслава Купрієнка.

На завершення зустрічі, завдяки інформації нового видання «Пенсионеру на заметку…» познайомилися з визначними архітектурними та скульптурними пам’ятками України, яким легенди та повір’я приписують казкові можливості, що допомагають здійснити найтаємніші бажання.

Насолодившись спілкуванням з друзями, з задоволенням читали вірші, співали пісні та поздоровили іменинницю Платоненко М.І., якій подарували ляльку-мотанку.

Шановні читачі! Приходьте в бібліотеку, читайте улюблену пресу. Якщо у вас є пропозиції щодо нашої передплати періодики – пропонуйте, ми візьмемо їх до уваги.




12 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page