top of page
Поиск

Новорічні пригоди у бібліотеці

Новий рік – це одне з найбільш таємничих, урочистих і родинних свят, яке обіцяє здійснення мрій кожному, хто вірить в чудеса. Адже це час, коли вони трапляються кожної секунди. З першими новорічними вогниками, що засяють у вікнах, зимова казка постукає в наші двері. А з чого починається найчарівніша казка року? Звісно з ялинки, біля якої і відбуваються усі дива.

Зелена ялинка – найяскравіший символ Нового року. Багато разів у сєвєродонецькій міській публічній бібліотеці ця красуня сяяла різнокольоровими вогниками, збираючи навколо себе дорослих та дітей. Цього разу вона запросила всіх бажаючих у віртуальну фотоподорож по новорічним святам минулих років, які так дивували та радували наших гостей.

Дід Морозта Снігуронька, подарунки, цікави ігри та конкурси, хороводи та веселий маскарад завжди створювали незабутній новорічний настрій!

Напередодні 2021 року святкова ялиночка також збирається надіти свій блискучий наряд. А поки, її прикрашають легкі сніжинки, що потрапили до нас… з минулих років. Вони пропонують нам ще раз поринути в атмосферу чарівних новорічних свят, які проходили в бібліотеці.


З 97 та 98років прилетіли до нашої ялиночки дві ажурні сніжинки. А разом з ними і спогади про той час, коли при бібліотеці діяла «Жіноча гімназія». Саме тут, у 97 році, відбувся новорічний карнавал, в якому прийняли участь вихованки «Жіночої гімназії» та військовослужбовці з бригади хімзахисту.


У 1998, напередодні улюбленого зимового свята, «Жіноча гімназія» знову відкрила свої двері для гостей. Цього разу ялинка засяяла для вихованок «Жіночої гімназії» та студентів сєвєродонецького хіміко-механічного технікуму.

2003 рік – незабаром рік мавпи постукає в наші двері. Ну а поки, дружний колектив центральної міської бібліотеки для дорослих готується до зустрічі Нового року. Ялиночка хоч і маленька, але зібрала біля себе майже всіх співробітниць, які працювали в бібліотеці на той час.

Наступна білокрила сніжинка прилетіла з 2009 року.

На цій фотографії зображені учні початкових класів ЗОШ № 12 під час відвідування новорічної розважальної програми та виставки робіт юних художників «Казковий світ».

А ця пухнаста сніжинка завітала до нас з 2011 року. У цей час міська рада ветеранів зібралася у бібліотеці для того, щоб зустріти Новий рік та привітати усіх з цим чарівним святом. Під час заходу гостей дивували концертною програмою та гарними подарунками.

Сніжинка-веселинка з 2013 року прилетіла з гарним настроєм та незабутніми враженнями. Хоровод навколо ялинки водили учні початкових класів, кумедна Смішинка та помічник Санта-Клауса. Новорічні естафети, веселі конкурси, подарунки від самого Санти під час заходу «У зимних ворот – игровой хоровод» створили чарівний колорит свята.

«Наш веселый Новый год» – таку назву мала розважальна програма для дітей, яка проходила в бібліотеці в 2014 році. У цьому святі приймали участь аж дві Снігуроньки! І тільки одна з них була справжньою. Однак це не завадило Діду Морозу разом з дітьми весело танцювати біля ялиночки.

Сніжинка іноземка потрапила до нас зі справжнісінької Мадагаскар-тусовочки, яка відбулася в бібліотеці саме у 2015 році. Напередодні 2016 року – року мавпи, Дід Мороз та Снігуронька, екстравагантна Баба Яга, дві симпатичні мавпочки, хлопчики та дівчата «опинилися» на Мадагаскарі. Там, усі разом виконали танок маленьких мавпенят та прийняли участь у різноманітних конкурсах.

А ця сніжинка прилетіла до нас ажз самого даху, на якому проживає кумедний хлопчисько – любитель плюшок і привидів – Карлсон. «Новый год на крыше, а может еще выше» (2016 р.) – саме таку назву мала розважальна програма, під час якої діти та їх батьки потрапили на імпровізований дах, де зустрілися з веселим Карлсоном, Фрекен Бок, Дідом Морозом та Снігуронькою, злодіями Філе та Руле.

В 2017 році на нашу ялинку прилетіла наступна сніжиночка. У цьому році новорічні дива відбувалися в резиденції Діда Мороза. На цей раз гостей разом з Дідом Морозом та Снігуронькою розважали весела Хвилинка та бешкетник Сніжок.

Протягом 5 років, починаючи з 2015, святкували Новий рік у бібліотеці хлопчики та дівчата з центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Лучик» та молодь з організації людей з інвалідністю «Ты не один».

З 2014 року зустрічають Новорічне свято у міській публічній бібліотеці слухачки жіночого клубу «Да –Мы!». В 2018 вони вкотре зібралися біля нашої ялиночки.

Остання сніжинка прилетіла з минулого 2019 року. Напередодні року білого металевого Щура у бібліотеці відбулася розважальна програма «Новорічний рататуй». Усі бажаючі мали нагоду опинитися під час заходу у казковій Крисландії в гостях у тітоньки Крисільди, отримати велику порцію гарного настрою від героя відомого мультфільму Ремі, ну і звісно, подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки!

Ми вітаємо усіх з наступаючим Новим роком! Бажаємо, щоб ваша душа завжди була наповнена щастям, а в пам’яті залишилися тільки добрі і приємні спогади про минулі роки.

Незабаром вже Новий 2021 рік вступить в свої права. Нехай він завалить вас оберемком світлих надій, щирих посмішок та оригінальних подарунків, замете хуртовиною грошових купюр, закрутить у вирі романтичних почуттів, заморозить проблеми і зігріє теплом рідних сердець! З Новим роком!!!

232 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page