top of page
Поиск

Новорічний рататуй у казковій Крисландіі

Мабуть, кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають Нового року. Його святкують усі, навіть ті, хто мешкає у казкових містечках та країнах. Саме у такому чарівному місті, якого не знайдеш на жодній мапі світу, і відбувалися новорічні дива.

З 17 по 29 грудня усі бажаючі мали нагоду відвідати казкове містечко Крисбург, яке «раптом з’явилося» у міській публічній бібліотеці напередодні року білого металевого Щура.

А ось і сама господиня свята – Крисільда – очікує на Діда Мороза та Снігуроньку в своєму маленькому будиночку. Які подарунки принесуть довгоочікувані гості? Можливо це будуть шматочки улюбленого сиру з подарункового набору «Сирдодир»?А що ж подарувати Діду Морозу та Снігуроньці під час улюбленого свята? Краще про це спитати у племінника Крисільди Ремі. Так-так, ви не помилились. Це саме той Ремі, щовміє гарно готувати різні страви. Його особливий рецепт це – смачний рататуй. Кухар-щуреня давно мріяв подарувати книгу з кулінарними рецептами Діду Морозута приготувати разом з ним святковий новорічний рататуй.

Але Снігова королева розвіяла листи з кулінарної книги по всьому Крисбургу. Щоб Дід Мороз отримав нарешті свій подарунок, учасники свята повинні зібрати відсутні листи і повернути їх в книгу великого кухаря.

Різноманітні конкурси та естафети, веселий хоровод біля красуні-ялинки, імпровізований спектакль «Ріпка», новорічні фанти від Крисільди, ігри від Діда Мороза та Снігуроньки, «кулінарні» завдання від Ремі – перетворили свято в веселий новорічний рататуй. Саме його «приготували» наприкінці заходу з веселих посмішок, чарівних сніжинок, «танцюючих» мандаринок та новорічних подарунків!

Учні початкових класів, діти та батьки з центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Лучик», молодь з обласної організації людей з інвалідністю «Ты не один», не тільки отримали багато незабутніх вражень, але й продемонстрували свої таланти. Бо ялинка у бібліотеці особлива: дітям й дорослим дуже хотілося виконати під ялинкою-веселинкою свій творчий номер.

Усі з нетерпінням чекали дня, коли до них завітає чарівна новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, веселим хороводом навколо ялиночки. Чекали і дочекалися. 29 грудня у міській публічній бібліотеці відбулося новорічне свято для мешканців нашого міста. Усі бажаючі мали нагоду опинитись під час заходу у казковій Крисландії, отримати велику порцію гарного настрою, ну і, звичайно, казкові подаруночки від Діда Мороза і Снігуроньки. А ось и новорічне вітання від маленького кухара Ремі: «Хай у 2020 році ваше життя кипить як гарячий бульйон на плиті, успіх ваш зростає як тісто на дріжджах,здоров’я ваше буде пишним, як збитий крем,а вдома у вас панує дивовижний аромат любові! З Новим роком!»

Більше фото дивится на нашей сторінці на фейсбуці https://www.facebook.com/Libsed/




62 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page