top of page
Поиск

Новинка для шанувальників фантастики!


Тері Террі - популярна англійська письменниця, автор книг для підлітків в жанрі трилер, чиї твори завоювали не одну літературну нагороду.

Тері Террі має власний блог, хоча і не любить розповідати про особисте життя.

Книги Тері Террі не перестають дивувати нестандартністю мислення, нагромадженням дивних подій і неповторною атмосферою причетності.


Її дебютний роман «Перезавантаження» - психологічний трилер про світ, що у майбутньому опинився під владою несправедливості й тиранії, став справжнім хітом, бестселером, отримавши відразу декілька престижних відзнак. Друга книга трилогії вийшла в 2019 році під назвою «Роздвоєння». Того ж року з'явилася і третя частина трилогії - «Звільнення»

«Роздвоєння» – друга частина фантастичної трилогії Тері Террі. Продовження історії Кайли Дейвіс, що розпочалася в першій книзі «Перезавантаження.

Головна героїня не знає свого справжнього імені. Її пам’ять стерта, особистість знищена, спогади втрачені назавжди. Вона – обнулена. Уряд стверджує, що в минулому Кайла була терористкою, але їй дали ще один шанс – якщо, звісно, вона згодна грати за правилами. Та хай як дівчина силкується пристосуватися до нового життя, до родини і школи, їй не дають спокою дивні уривки минулого. У другій книзі Кайла виявляє, що в її голові ховається чимало темних таємниць. Виходить, що її сни – це не просто витвір уяви; а її внутрішній голос належить комусь іншому. Хто вона – та, яка була раніше, до обнуління? Чому її особистість не вдалося стерти й що вона намагається донести? Коли в життя Кайли повертається загадковий наставник з минулого, вона починає вірити, що їй нарешті вдасться дізнатися правду про себе. От тільки, опинившись поміж двох вогнів, їй доведеться обирати, на чиєму вона боці у війні диктаторського уряду й терористичного підпілля.

Про що книга «Звільнення»:

Третя частина фантастичної трилогії — це завершення історії Кайли Дейвіс, розпочатої у книжках «Перезавантаження» і «Роздвоєння».

Після того, як головну героїню Кайлу намагалися використати обидва фронти — і диктаторський уряд, і терористичне підпілля, — вона розуміє: найкращий вихід — втеча. Кайла прагне заповнити прогалини у спогадах про минуле, тож вирушає до маленького гірського містечка — у пошуках родини, в якої шість років тому її викрали. Можливо, тут нарешті вдасться скласти докупи мозаїку свого життя й узяти в руки власне майбутнє. Проте навіть у тихих горах, у колі рідних, дівчина усвідомлює, що від лордерів нікуди не подітися. Та що страшніше — рідна мати теж приховує моторошні таємниці...


53 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page