top of page
Поиск

Новий рік вже на порозі

Новий рік – найулюбленіше і найочікуваніше свято дітей і дорослих. Це одне з найкрасивіших свят на світі, яке відгукується особливими мелодіями в серцях, щедро даруючи людям по всій землі радість і добро, сміх і веселощі.

Щороку бібліотекарі намагаються зробити зимові свята веселими і змістовними для всіх користувачів бібліотеки.

Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання, воно обов’язково здійсниться. А особливо його чекають – наївні і завжди юні дорослі. Тож вже традиційно для слухачів жіночого клубу «ДА-МЫ!» 23 грудня був проведений святковий новорічний капусник.

Яскрава ялинка, чарівна Снігуронька(Біловицька Ю.), добрий Дід Мороз(Мироненко З.), Фрекенбок(Морозова В.), Карлсон(Михайличенко

С.),ведуча програми бібліотекар сектора літератури з мистецтва Дикань Т.І., веселощі, жарти, танці, співи, хоровод, вітання і подарунки Діда Мороза і Снігуроньки – що може бути краще. Також до програми свята ввійшли веселі новорічні загадки, вікторини та інше. Різноманітні костюми, казкові герої, конкурси, сюрпризи – все це було на святі. Гарного новорічного настрою додала казка на новий лад «Ріпка» і перетворила гостей у справжніх акторів. Свято вийшло веселим, цікавим, на обличчях учасників сяяли усмішки і ніхто не залишився байдужим. Відгомін цього свята зігріватиме серця слухачів жіночого клубу увесь наступний рік, даруючи їм віру у дива.

Також для всіх користувачів бібліотеки діють книжково-ілюстративна виставка «Зима – чарівниця» та виставка творів учнів КПНЗ СДХШ «Крижаний пензель».

У народі кажуть: «Краща пісня, яка ще не проспівана, найкраще місто, яке ще не побудоване, кращий рік, який ще не прожитий». Ми впевнені, що Новий 2019 рік принесе нам 365 сонячних днів, достаток, добро, цікаві зустрічі і багато щасливих хвилин. А наші мрії та плани обов’язково збудуться!

Щасливого Вам Нового року, шановні читачі! Хай це свято назавжди залишиться у ваших серцях, як світлий промінчик у вашому повсякденному житті! https://www.facebook.com/pg/Libsed/photos/?tab=album&album_id=2144386238946026



164 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page