top of page
Поиск

Нове "про те, про се"

Обновлено: 18 мая 2021 г.

Нові книги – це завжди радість, це новий подих у літературі, і треба бути на одній хвилі з ним, щоб розуміти вітер сучасних тенденцій. Літературний процес у світі продовжує бурхливо жити та розвиватися. У кожній країні ледь не щодня з’являються нові обличчя, нові автори. Проте за всіма новинками книг самому не так вже й просто прослідкувати і як добре, що, при такому різноманітті, на допомогу приходять бібліотеки. А найсвіжіші новинки можна побачити на сайті бібліотеки та сторінці Фейсбук.

Прочитати всі книжки одразу неможливо. А от по черзі, і лише найкращі новинки — цілком можливо!


"Остроумие мира-мудрость тысячелетий"

Автор-совітувальник Владислав Артемов, внутрішній дизайн Анастасія Чаругина, видавництво ОЛМА Медіа Групп. Книга - свого рода енциклопедія острівного висказування знаменитих людей, зібрання історичних анекдотів, весёлих битв і преданий. У книзі представлені образи островів древних греків і древних римлян, восточних мудреців (Індії, Китаю, Турції), західних мислителів, письменників і поетів, російських царів, державних діячів, акторів.



Делюсь улыбкой

Люся Лагутина

У нову книгу Люсі Лагутиної вийшли казки та гуморески з досить відомими

сюжетами, але викладеними з іскрометним гумором та тонкою іронією, що просто необхідно в нашому не дуже простому, але цікавому часі.


Кобзар 2000

Братья Капрановы


Тільки жінка знає, що таке справжня любов. Життя мертве, якщо воно не зігріте вогнем кохання. Що може звести розкішний палац у пустелі душі? Тільки любов. Крім права жити, кожна жінка має ще одне важливе право — право на любов. Воно закріплене у цьому романі. І горе тим, хто зазіхне на це віковічне право.



Мистецтво відпочинку. Як перевести подих у сучасному світі

Клаудія Гаммонд


У цій книжці авторка акумулювала всі свої знання про недооцінене і мало

досліджене, але життєво необхідне мистецтво відпочинку і щедро ділиться його неочікуваними секретами. Детально розглядаючи й пояснюючи психологію та нейромеханіку десяти найпопулярніших способів релаксуючого дозвілля Клаудія пояснює, що, як і чому найбільш заспокійливо діє на різних людей. Тут ви знайдете чіткі та дотепні дороговкази до збалансованішого життя, де мрія справді відпочити й нарешті розслабитися стане дійсністю



37 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page