top of page
Поиск

« Нам випала телеепоха…»(Тетяна Дейнегіна)


Телебачення і кіно давно стало невід’ємною частиною людського життя, одним з головних постачальників інформації, майже «символом» відпочинку.

Завдяки дослідженням вчених доведено, що люди проводять перед телевізором 9 років свого життя. Сьогодні, коли продовжено обмеження в зв’язку з covid-19, люди ще більше часу знаходятьсябіля екранів телевізорів.

Можливості його впливу практично безмежні: різноманітні розважальні програми, політичні дебати, програми заздагеліть заготовлені на цільову аудиторію домогосподарок, любителів спорту, подорожей, молоді, кіно, дітей та інш. Долучитися до цього не дуже важко. Однак багато людей жаліються, що нічого подивитися, нарікають на велику кількість безглуздих шоу, але все ж таки продовжують сидіти перед телевізором і дивитись «попкорнове» або «неформатне» кіно.

Та чи замислювалися ви, як телевізор впливає на людей, і які зміни і наслідки несе в собі?

Всі, хто цікавиться проблемами впливу кіномистецтва на розвиток особистості людини, пропонуємо ознайомитися з книгою «Кіно і телебачення: Арт-терапія душі, зачарованої екраном». Авторка – доктор філософії у галузі філософської антропології, кінорежисер і телеведуча Вселена Світла запрошує до переосмислення кіно і телебачення у сучасному світі.

Кінодраматургія не спосіб самореалізації, а досить чітка наука зі своїми законами. Які вони? Хто є найпершою людиною в кінопроцесі? Сценарист, режисери, чи актори? Як зробити, аби ваш сценарій продюсери прочитали в першу чергу? На ці та інші питання вам розповість перша частина книги Ірен Роздобудько «Кіно на папері». А в другій частині збірки – літературний синопсис сценаріїв «Садок вишневий» та «Я повернусь». Цілі покоління виросли, захоплюючись телебаченням.

Сьогоднішня молодь стає перед вибором майбутньої долі.

До уваги абітурієнтів чи студентів спеціальності факультетів і відділень кіно-телемистецтва, журналістики, або для тих, хто мріє обрати професію актора, телерепортера чи диктора й ведучого телепрограм, пропонуємо видання Тетяни Дейнегіної «Майстерність телеведучого: вступ до спеціальності», «Майстерність телеведучого: практикум:Навчальний посібник».

Тетяна Дейнегіна є членом двох національних спілок України: письменників і журналістів, заслужений журналіст України, людина з багаторічним досвідом, яскрава особистість, обрала особливий принцип підходу до подачі матеріалу, і має на меті «заразити» професією телеведучого, розбудити вміння спостерігати, зіставляти спостережене і пропонувати глядачеві відповідний матеріал для роздумів.У посібнику розкриті принципи організації та управління процесом телевізійного виробництва,він може бути корисним як викладачам, студентам, так івсім зацікавленим.

Книги Т.Дейнегіної допоможуть ознайомитися з специфікою та перспективами професії, зважити всі «за» і «проти», зрозуміти всі аспекти роботи у сфері кіно-теле- мистецтва.

Сектор літератури з мистецтва запрошує всіх бажаючих до більш тісного знайомства з пропонованими виданнями для загального розширення світогляду до 24 січня – в дистанційному обслуговуванні, а з 25 – ласкаво просимо до бібліотеки.



18 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page