top of page
Поиск

Мистецький простір


Як би не змінювався світ і мода, завжди безцінними будуть твори мистецтва, унікальні творіння людських рук, які несуть в собі величезний енергетичний потік добра, краси, щирості та любові.

Сьогодні, коли більшість музеїв світу перейшли в онлайн режим, зробивши свої експозиції відкритими для відвідувачів, ми запрошуємо Вас, шановні читачі, до єдиного в місті сектора літератури з мистецтва при міській публічній бібліотеці за адресою: Центральний проспект,54.

Щоб побачити чи дізнатися щось нове, не потрібно їхати за тисячі кілометрів в інші країни, достатньо просто зайти в бібліотеку. Завдяки різноманітним виданням можна пройтись музеями країн світу, зблизька розглянути унікальні репродукції видатних митців: Т.Г.Шевченка,Т.Яблонської, М.Приймаченко, Леонардо да Вінчі, Мікеланджело, Рафаеля, Ренуара, С.Далі, К.Малевича та інших.

Відвідавши бібліотеку, ви дізнаєтеся про життя і творчість архітекторів, скульпторів, композиторів, диригентів, режисерів, майстрів з народної творчості та інш.

Ми впевнені, що познайомившись з книжковим фондом сектора літератури з мистецтва, відкриття та емоції можуть бути не менш яскравими, як в далеких країнах чи знаменитих музеях. Світ мистецтва відкриється для вас по-новому і ви переконаєтесь у тому, що сьогодні, в добу комп’ ютерізації, книга все ж таки залишається неоціненним скарбом мудрості і знань.

13 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page