top of page
Поиск

ЛітоLend збирає друзів

Літо – найулюбленіша пора всіх дітей, адже це час, коли можна поринути у захоплюючі пригоди та незабутні подорожі!

Але літні канікули – ще й гаряча пора для бібліотек. Не стала винятком і Сєвєродонецька міська публічна бібліотека. Для літніх пришкільних таборів була запропонована цікава програма – «ЛітоLend збирає друзів».

А розпочалася зустріч з літом зі святкового розважального заходу, присвяченого Міжнародному дню захисту дітей «Ура, канікули!».

Поринути у чарівний світ літа хлопці та дівчата змогли під час Літобатлу «Чарівні барви літа». Його вирішили провести на імпровізованій лісовій галявині Лісовик-чарівник та підступна Баба Яга. Ці казкові персонажі дуже люблять дивитися телевізійну програму «Хто зверху?». Тому і Літобатл нагадував їх улюблену конкурсну передачу.

Ось подивіться що з цього вийшло https://www.facebook.com/media/set/?vanity=Libsed&set=a.4283262135058415 .

І, нарешті, Бджоло Patti – вечірка, присвячена бджілкам-трудівницям, від якої дітлахи були просто в захваті! Разом з Квіткаркою діти опинилися на квітковій галявині, і тут у гості до юних знавців комах завітали кмітливий жук Жжжужик та життєрадісна бджілка Майя. Дітлахи із задоволенням приймали участь у різноманітних конкурсах та естафетах, малювали бджілок, танцювали, дивилися мультфільми про комах.

Ну що, гайда з нами на Бджоло Patti! https://www.facebook.com/media/set/?vanity=Libsed&set=a.4283364845048144 .

А ще всі бажаючі мали нагоду відвідати книжкову виставку дитячої сучасної літератури «Книжкові пригоди довжиною в літо».

Літні канікули – унікальна можливість залучення до книги нових читачів, створення простору творчості і приємного спілкування з літературою для всіх бажаючих.

Бібліотека гостинно запрошує всіх охочих до культурного і активного відпочинку з книгою!

Цікавих вам зустрічей у бібліотеці! І насичених канікул!

Ура, літо!



63 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page