top of page
Поиск

Книги, які зачепили

Обновлено: 13 мая 2020 г.


Еріх Марія Ремарк “Життя в борг”

Це життя, коли втрачати вже нічого. Автогонщик Клерфе везе із туберкульозного санаторію смертельно хвору пацієнтку Ліліан. Знаючи, що їй залишилося жити зовсім небагато, вона мріє провести залишок днів яскраво і незвично… Історія, яка розриває тебе на частини і збирає потім в єдине ціле, але інше, змінене. Історія, яка вчить цінувати життя і не боятися смерті.

Джоджо Мойес “До зустрічі з тобою”

Лу – проста дівчина, що веде розмірене, затишне і нудне життя. Уїлл – успішний бізнесмен, енергійний і сповнений сил. Але одного разу все змінюється: він виявляється прикутим до інвалідного візка без найменшого бажання жити, а Лу стає його доглядальницею. Їх зворушлива історія розповідає про те, що труднощі можна перебороти – навіть коли це здається неможливим.

Володимир Набоков “Лоліта”

Книга-скандал, книга-одкровення, що сколихнула читачів по обидва боки океану, “Лоліта” пробуджує суперечливі емоції. Хтось бачить у ній шокуючу історію гріха в майже анатомічних подробицях, а хтось з першої сторінки закохується і “випиває” роман до самого дна, прочитавши його як гімн “коханню з першого погляду, з останнього погляду, з одвічного погляду”.

Елізабет Гілберт “Їсти, молитися, кохати”

Це автобіографічна історія сучасної успішної жінки, яка втратила смак до життя і спромоглася знову віднайти його. Вона нагадує кожній читачці про те, чого їй дійсно хочеться, про що вона мріє – про свободу, про щастя, про вміння отримувати задоволення і жити в злагоді з собою.

32 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page