top of page
Поиск

Знайомтесь, детектив Нишпорка!

З 4 по 15 квітня у міській публічній бібліотеці працювала літературна детективна агенція «Рожеві окуляри». Саме таку назву мала детективна агенція пана Нишпорки з відомої книжки польського автора Гжегожа Касдепке. «Хто він такий, цей Нишпорка?» - спитаєте ви. На це запитання отримали відповідь учні початкових класів СОШ 5, 10, 12, 15 подивіться самі https://www.facebook.com/pg/Libsed/photos/?tab=album&album_id=2310404625677519. А ще до агенства «Рожеві окуляри» завітали юні детективи з Центру «Лучик» https://www.facebook.com/pg/Libsed/photos/?tab=album&album_id=2310443875673594. На наші свята завітав сам детектив та його помічники пані Уліка та казкова принцеса, яка обожнювала розплутувати детективні історії.

Під час заходу дітлахи не тільки познайомились з цікавою книжкою про доброго та кмітливого детектива, но і самі перетворились в справжніх спецагентів. За кожне правильно виконане завдання юні детективи отримували «ґудзики великих сищиків» з колекції пана Нишпорки. Учні розплутали багато таємниць, виконали секретне завдання, упізнали казкового злодія по фотороботу, розшифрували загадкове послання та знешкодили «небезпечну» валізу.

Разом з книгою про детектива Нишпорку діти познайомились з іншими дитячими детективами та таємними історіями, які були представлені на книжкової виставці «Осторожно, детектив». Міська публічна бібліотека майже під час кожного дитячого заходу знайомить юних читачів з сучасними дитячими книжками українських та зарубіжних авторів. Усі ці книжки можна взяти додому став читачем нашої бібліотеки.

Ми запрошуємо усіх бажаючих прочитати книжку Гжегожа Касдепке «Знайомтесь, детектив Нишпорка».


80 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page