top of page
Поиск

Зимовий квест у бібліотеці.

Обновлено: 28 янв. 2020 г.

«Почнімо! Коли наша історія добіжить до кінця, ми знатимемо більше, ніж тепер» - саме так починається знайома майже кожній людині казка про Снігову королеву. Перемога любові і добра над злом – головна тема чарівної казки Андерсена. Відомий казкар стверджує, що сила любові та почуття щирої дружби здатні творити дива, а крижане серце Снігової королеви може розтопити міцна дружба.

Саме це і сталося під час казкового квесту «Снігова королева повертається», який проходив у бібліотеці з 20 по 24 січня.

Учні початкових класів опинились у чарівній казці для того, щоб зібрати осколки розбитого дзеркала злючого троля. Знаменитий казкар «запросив» дітей прийняти участь у квесті відправивши їм на допомогу свого помічника Сніговика. Отримати перемогу над самою Сніговою королевою допомагала дітям і спритна придворна ворона Карррмен. Для того, щоб виконати різноманітні квестові завдання, учасникам довелося не тільки прочитати відому казку, алей довести самій Сніжній королеві, що дружба може творити дива. І завдяки міцній дружбі діти виконали усі завдання квесту – зібрали осколки підступного дзеркала, здатного перетворити все добре і хороше в жахливе і гидке.

Наприкінці квестувсі мали нагоду разом зі своїми друзями відобразитисяу великому дзеркалі дружби.

Справжні почуття показує Андерсен у своїй казці. Вона вчить нас робити добро, не залишати друзів у біді, не боятися труднощів та випробувань і завжди йти до своєї мети.

З квесту «Снігова королева повертається» бібліотека починає цикл дитячих заходів,спрямованих на популяризацію книги та дитячого читання,розвиток творчих здібностей дитини та організацію цікавого дозвілля. До нових зустрічей в міській публічній бібліотеці!






44 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page