top of page
Поиск

З любов’ю до життя

Обновлено: 29 сент. 2020 г.


27 вересня відбулася довгоочікувана зустріч шанувальників творчості Світлани Талан з авторкою і презентація двох нових романів письменниці «Де живе свобода», «Ангелы живут вечно» та збірки оповідань «З любов’ю до життя».

Відому авторку привітала начальник відділу культури Тетяна Грачова і урочисто вручила Грамоту відділу культури ВЦА м.Сєвєродонецька і Почесну грамоту від Луганської обласної державної адміністрації.

З теплими словами на адресу письменниці виступили підполковник Збройних Сил України Володимир Джус, бібліотекар ВПУ № 92 Ганна Скрипник, давня прихильниця творчості письменниці Єлизавета Кунченко. Музичні вітання протягом всієї зустрічі емоційно дарував талановитий актор і композитор, Заслужений артист України Іван Шербул.

Коли обговорювався роман «Де живе свобода», до присутніх з відеозверненням звернувся прототип одного з героїв – в минулому священник, наразі військовий. Він, як і його герой Володимир з роману, деякий час перебував в Чорнобильській зоні, обладнав там собі будинок, ремонтував церкву. Своїм досвідом про життя в цій зоні, специфіці такого проживання, він поділився з пані Світланою, а письменниця створила дуже потужний збірний образ.

Цей роман побачив світ в березні 2020, а вже в червні отримав Спеціальну відзнаку Міжнародного літературного конкурсу прозових україномовних видань «Dnipro-bооk-fest-2020»!

На заході пані Світлані передали подарунок – ікону Святої Варвари і вишитий рушник – від Свято-Троїцького собору Українського патріархату, який знаходиться в Луганську.

Прикрасою творчої зустрічі стало інсценування уривку з роману «Ангелы живут вечно» у виконанні студентів ВПУ № 92 Дмитра Дев’ятилова, Олі Анісімової і Жені Бабкіної.

Взагалі в залі панувала тепла атмосфера затишку і родинності. Дякуємо пані Світлані за багаторічну, щиру дружбу з нашою бібліотекою, за те, що ми завжди першими отримуємо від Вас нові твори! З нетерпінням чекаємо на нові книжки, а вони вже з’являться незабаром, про що авторка повідомила у своєму виступі. https://www.facebook.com/Libsed/photos/pcb.3530975496953753/3530967410287895/





30 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page