top of page
Поиск

З днем народження, область моя!

Луганщина... Красивий та неповторний, ніби Богом дарований людству, регіон. Край історичних традицій та яскравих особистостей, мальовничої природи, щедрої землі та багатих надр.

3 червня виповнюється 81 рік з дня заснування Луганської області. Можливо в історичному вимірі 81рік – незначний час, але для нашого регіону цей час надзвичайно багатий, наповнений колосальною кількістю подій, звершень та здобутків. Гордістю області були й залишаються імена людей, які прославили наш край не тільки в Україні, а й далеко за її межами.

Віддаючи данину вимогам сучасності, історію нашого краю писали і пишуть письменники, науковці, історики і навіть поети різних поколінь і в різні часи, які збагатили літературу Луганщини своїми самобутніми творіннями. З великою любов’ю та гордістю вони говорять про наш край, палкими й ніжними словами оспівують чудову красу рідної природи та славну історію нашого народу.

Щоб краще познайомитися з історією нашого краю, запрошуємо всіх бажаючих в міську публічну бібліотеку відвідати книжково-ілюстративну виставку «І я Луганщині виспівую осанну!»

З днем народження області, дорогі земляки!


33 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page