top of page
Поиск

Дивовижна жінка


24 листопада відбулось чергове засідання слухачів жіночого клубу «ДА – МЫ!».

Вже стало доброю традицією присвячувати літературно-мистецькі заходи ювілярам, відомим художникам, письменникам, композиторам та іншим.

Цього разу мистецька гостина була присвячена творчості Лариси Рубальської, поетеси, прозаїка, перекладача і просто чарівної, життєрадісної жінки з неперевершеним почуттям гумору. Глибоке розуміння жіночої долі, літературний талант...

Її творчість знають всі, навіть не підозрюючи, що це вірші Рубальської – просто чули пісні на її слова у виконанні відомих співаків. Вона пише про все – про сенс життя, кохання, жіночу долю, які в більшості носять автобіографічний характер. Її вірші і пісні приносять задоволення, хвилюють душу і зігрівають серця.

Цікаві факти з біографії (про які Рубальська розповідає на літературних зустрічах та сторінках своїх книжок ) повідали присутнім бібліотекарі. Учасниці заходу слухали пісні на слова поетеси, переглядали відеоматеріали, а також читали свої авторські і улюблені вірші Рубальської.

Зустріч була теплою, гості довго не хотіли розходитися і побажали ще частіше зустрічатися на таких заходах в стінах бібліотеки.




69 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page