top of page
Поиск

Децентралізація – скористайся новими можливостями

В рамках реалізації проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», що впроваджує Асоціація міст України в Публічній бібліотеці тривають заходи. Співпрацю пілотних громад координує партнер проекту USAID PULSE – IREX.

На цьому тижні відбулося одразу два заходи: Презентація онлайн платформи Prometheus "Будь в курсі онлайн курсів" https://www.facebook.com/pg/Libsed/photos/?tab=album&album_id=2405328929518421 та Вуличний інформаційний пункт "Децентралізація: не знаєш навіщо - запитай?" https://www.facebook.com/pg/Libsed/photos/?tab=album&album_id=2405334769517837.

Щоб громада могла розвиватися та ставати сильнішою, її громадяни повинні бути освіченими, навчатися у будь якому віці і не обов’язково відвідуючи навчальний заклад. На презентації Платформи масових відкритих онлайн-курсів Prometheus було зроблено огляд можливостей, які пропонує платформа. Особливу увагу приділили розділу «Громадська освіта», бо саме тут зібрані курси для всіх, хто хоче знати, як зробити своє місто і країну процвітаючими, справедливими і успішними.

Реформа децентралізації потрібна, щоби громадяни могли обирати авторитетну місцеву владу, яка матиме більше можливостей для розвитку територій і створення освітньої, медичної, транспортної, житлово-комунальної інфраструктури. Дізнатися, що таке децентралізація мешканці міста могли у нашому інформаційному пункті за допомоги бібліотекарів - амбасадорів децентралізації та інформаційних флаєрів, наданих командою проекту USAID PULSE – IREX.



28 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page