top of page
Поиск

Децентралізація: не знаєш навіщо - запитай

Обновлено: 19 мая 2019 г.

Одна з наймасштабніших реформ - реформа децентралізації триває в Україні з 2014 року. В результаті її реалізації було створено понад 800 об’єднаних територіальних громад (ОТГ), які охопили третину території України.

Якщо ви не ще знаєте що таке децентралізація, то бібліотека йде до вас. Для мешканців міста працівники бібліотеки провели вуличний інформаційний пункт "Децентралізація: не знаєш навіщо - запитай". Цей захід пройшов в рамках реалізації проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», що впроваджує Асоціація міст України. Співпрацю пілотних громад координує партнер проекту USAID PULSE – IREX.

Багато питань було про перспективи для розвитку міста, чи з’являться вони після створення ОТГ? Також відвідувачів нашого «Пункту» зацікавив громадський бюджет. Дати відповіді на найпоширеніші питання допомогли інформаційні флаери, які нам надали наші друзі, команда IREX-PULSE, а наліпочки розліталися, як гарячі пиріжки.

Цей захід спрямований на підвищення рівня обізнаності громадськості про позитивні зміни, що відбудуться внаслідок реформи децентралізації. І ми думаємо, що нам це вдалося, бо почуте «Дякуємо дівчата, ви робите добру справу» є тому доказом.


14 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page