top of page
Поиск

Віртуальна дитяча книжкова крамниця «Казкарія» запрошує друзів!

Любі хлопчики, дівчатка та їх батьки! Міська публічна бібліотека на своєму сайті https://libsed.wixsite.com/libsed відкриває віртуальну дитячу книжкову крамницю «Казкарія».

Ми запрошуємо всіх, хто бажає подружитися з читанням, більше дізнатися про улюблені книжки, познайомитися з сучасною дитячою літературою, відвідати цю незвичайну чарівну книгарню.

У «Казкарії» на вас очікують цікаві літературні квесторії, віртуальні вечірки до Дня народження книг, веселі інтернет-мандрівки по сторінкам книжок разом з улюбленими персонажами. Грайте, читайте, відповідайте і пам’ятайте, що хороші книги не закінчуються після перегортання останньої сторінки. Наша віртуальна дитяча крамничка допоможе зацікавити дитину читанням і подружить юних читачів з книгами, які залишать слід у дитячому серці.

Володарем нашої чарівної крамниці стане веселий та допитливий монстрік Читачун.

Він дуже любить читати книжки та грати в веселі ігри. А зараз запрошує вас прийняти участь у віртуальному квесті «Розшукується загублений хвіст». Тільки для того, щоб виконати всі завдання цього квесту, вам необхідно прочитати книжку про симпатичного плюшевого ведмедика та його друзів.


Цю цікаву історію дуже давно, 95 років тому, ще у 1926 році придумав англійський письменник Алан Мілн.

Хто ж загубив хвіст і як його знайти? Читайте книгу і до зустрічі на віртуальному квесті у книжковій крамниці «Казкарія».

Швиденько на квест!

90 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page