top of page
Поиск

Візерунки що зігрівають


Зима – особлива пора року, коли душа бажає більш тепла, комфорту і затишку. Що може бути приємніше, ніж створити цей затишок власноруч. Яскраво виражена індивідуальність завжди була в пошані. І зовсім не обов’язково витрачати гроші на покупку. Досить докласти трохи терпіння й старання і ваш образ стане неповторним. Допоможуть Вам у цьому професійні поради серії книжок «Золота колекція в’язання», що у секторі літератури з мистецтва Сєвєродонецької міської публічної бібліотеки.

Важко собі уявити щось більш популярне в гардеробі ніж головне вбрання. Шапки та шляпки завжди виконували подвійну функцію: захищали від холоду та служили вишуканою прикрасою. Пропонуємо скористатися порадами та запозичити ідеї в книзі «Шапки, шляпки, береты». Речі ручної роботи відрізняються високою якістю та неповторним колоритом. Справа лише за часом та натхненням.

При сучасному ритмі життя складно наздогнати моду. Але ж так хочеться виглядати стильно та оригінально. І ще хочеться, що б речі були зручні та комфортні. В’язані светри, жилети, кардигани ніколи не вийдуть з моди. В сучасній трикотажній моді легко уживаються різні стилі й напрямки. В книзі серії «Золота колекція в’язання» «Свитеры, пуловеры, кардиганы, жилеты» зібрано багато різноманітних моделей виробів. Далі все залежить лише від вас, то ж беріть в руки в’язальний гачок або спиці і в’яжіть з натхненням!

Ох ця непередбачувана мода! Знову вона зробила неочікуваний оберт і до нас повернулись, здавалося б, забуті болеро, пончо, шалі. Вони дозволяють урізноманітнити гардероб навіть самої вимогливої прихильниці класичного стилю свіжими акцентами і деталями. Усі запропоновані вироби у книжках серії «Золота колекція в’язання», можна носити як окремо так і комплектом.

Зв’язати можна все! Пальта і куртки не виключення. Перша й найважливіша особливість в’язаного верхнього одягу – його традиційність і тому завжди цікаве рішення: на відміну від класичних шерстяних пальто, в’язані моделі пропонують більше різноманітних стилей й кольорових рішень. За останні декілька сезонів в’язаний верхній одяг перетворився в модну альтернативу традиційному.

Природнє бажання батьків бачити своїх дітей гарно вдягненими поклало основу для появи дитячої моди. В’язання для дітей пропонує безмежні можливості у виготовленні необхідних кожному малюку речей.

В якості родзинки серія «Золота колекція в’язання» пропонує освоїти техніку Аранського та об’ємного в’язання та оформлення бісером і вишивкою. З допомогою вдало підібраній, зі смаком виконаній вишивки можна створити не просто в’язаний виріб, а своєрідний витвір мистецтва.

Серед нових надходжень є і книги, які пропонують доповнити ваш образ сумочкою, зробленою власноруч. Адже саме сумочка підкреслює жіночий образ та завершує наряд. У книзі «Сумки делаем сами» автор презентує проєкт і практичних і красивих сумок одночасно. Навчитися шити сумочки – означає навчитися створювати шедеври, справжні і неповторні. А книга «Поделки для смартфона» довершить загальний комплект. В ній надаються приклади, як декорувати чохли в різних техніках, виготовити підставки для телефонів та холдери для навушників. Усе запропоноване приємне на дотик і зручне в експлуатації. Фантазуйте та експериментуйте!

Зрозуміло, що візитною карткою рукодільниці є її одяг та аксесуари, виготовлені власноруч, а от вбрання оселі – є її душею. В будь-який стиль інтер’єру можна вписати в’язану, або пошиту деталь, адже саме деталі створюють тепло і затишок оселі. Килимки, ковдри, подушки, скатертини, штори – це невеликий перелік предметів, здатних перетворити оселю на краще. «Уютний дом» – книга про красиві і корисні речі, які Ви можете виготовити, користуючись рекомендаціями і викройками, представленими в ній.

Запрошуємо всіх, для кого мистецтво – це стиль життя, за натхненням та гарним настроєм, за адресою пр. Центральний 54, сектор літератури з мистецтва Сєвєродонецької міської публічної бібліотеки.

22 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page