top of page
Поиск

Бібліотека - разом можемо більше!

30 вересня – Всеукраїнський день бібліотек.

«Бібліотека - разом можемо більше!» - це девиз ВГО Українська бібліотечна асоціація/Ukrainian Library Association, яка об’єднує бібліотеки України.


Як би ми були зараз вдома, то зустрічали би гостей з нашій бібліотеці, готували би святкові заходи та цікавинки для відвідувачів, але…

Але ми і зараз працюємо для нашої громади, яка розкидана по всій Україні та світу, в гуманітарних хабах та координаційних центрах для ВПО. Ми трохи змінили свою діяльність, враховуючи нагальні вимоги та потреби наших ВПО з Луганщини і не тільки.  Ми змінюємо формати заходів, змінюємо послуги, підтримуємо, хоча самі страшенно потребуємо підтримки.

Але незмінною залишається наша радість від отримання книжкових подарунків.  І ми маємо чому радіти і зараз. Завдяки небайдужим українцям ми маємо чим похвалитися в Всеукраїнський день бібліотек.



Це лише маленька частинка і ми продовжимо оглядати книжкові дарунки, які чекатимуть свого читача.

Від щирого серця вітаємо всіх причетних до бібліотечної справи! Тут працюють наполегливі, відповідальні, освічені, самовіддані, уважні, чуйні та доброзичливі люди, справжні фахівці в галузі інформації, спеціалісти у сфері культури.

Бажаю вам міцного здоров’я, енергії, добробуту та злагоди у родині, невпинного творчого пошуку, здійснення планів та втілення мрій під мирним небом України!

20 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page