top of page
Поиск

А над світом українська вишивка цвіте


Ми живемо у тривожний, але прекрасний час, коли відроджуються національні традиції.

Травень багатий на свята, подарував нам чудове, відносно молоде свято самобутньої, неповторної, барвистої культури України – День вишиванки.

Впершейого відзначили у 2006році студенти Чернівецького національного університету ім.Ю.Федьковича на чолі з Лесею Воронюк. За декілька років це свято стало по-справжньому загальнонаціональним. Зараз Всеукраїнський день вишиванки став міжнародним святом, яке відзначають понад 50 країн світу!

До цієї яскравої події долучилися бібліотекарі і відвідувачі нашої бібліотеки.

Як рідна оселя зустрічала гостей гарно й ошатно оздоблена орнаментами яскравих рушників і сорочок-вишиванок виставка робіт майстринь клубу «Натхнення», що стала чарівною прикрасою нашої мистецької гостини. Секретами своєї улюбленої справи поділилася з присутніми керівник клубу Катерина Павлівна Толстопятенко.

З особливою насолодою гості слухали святковий концерт, який подарували учні вокального відділу дитячої музичної школи №1 м.Сєвєродонецька.

Затишна, доброзичлива атмосфера, оплески і натхнення до нових досягнень юних дарувань, стали підсумком народного свята вишиванки.

Щиро вітаємо всіх і бажаємо, щоб українська вишиванка щодня охороняла вас, благословляла на щасливе життя!





47 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Comments


  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page