top of page
Поиск

"Душа Ніколь"

Майже рік наша бібліотека працює не вдома, не в нашому рідному Сєвєродонецьку. Продовжуємо інформувати наших тимчасово переміщених Сєвєродончан і мешканців Сєвєродонецької громади.


Особливо приємно продовжувати творчу співпрацю, яка зародилася багато років тому, з нашою талановитою землячкою, золотим письменником України Світланою Талан. Вона продовжує свою творчість в більш безпечному регіоні України і нещодавно вийшов її новий роман «Душа Ніколь». Це чуттєва історія талановитої скульпторки Ніколь, яку пропонуємо переглянути у буктрейлері та, обов’язково, прочитати роман.




Бібліотека вже є щасливим власником подарункового примірника з автографом авторки. І це ще одна давня традиція, яка не припиняється не дивлячись ні на що.



Світлана Талан вже розпочала авторський тур з презентацією роману «Душа Ніколь» Україною, фото з зустрічей можна побачити на сторінці авторки. Сподіваємось, що і наша бібліотека, у найближчому майбутньому, буде мати задоволення зробити презентацію нових романів пані Світлани у вільному українському Сєвєродонецьку.

44 просмотра0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
  • Facebook Социальной Иконка
  • Twitter Социальные Иконка
  • YouTube Социальные Иконка
bottom of page